Skip to Store Area:

Nitrotek Logo

För närvarande är du på:

Walkera HM Comanche Koaxial RC Helikopter

Double click on above image to view full picture

Zooma ut
Zooma in

Walkera HM Comanche Koaxial RC Helikopter

SKU: W54Q4

Bli först med att recensera denna produkt

Snabb och Säker Leverans

Lagersaldo: Ej i lager.

1 425,00 kr
Relaterade produkter

Kryssa objekt att lägga till eller välj alla


Produktbeskrivning

Det här är den senaste radiostyrda helikoptern 2.4 GHz Walkera RAH-66 Comanche 5#4Q4! Som du kan se så ser den fantastisk ut och har slutförts med en stor detaljrikedom och högkvalitativ finish. Den levereras i ett redo att flyga paket med allt du behöver för att komma igång, bortsett från 8 AA batterier till sändaren. Den är mycket stabil och enkel att flyga, och till och med en fullständig novis kommer att få den här helikoptern att flyga inom en timme eller så. Det här är toppmodellen med ett uppgraderat rotorhuvud i metall och en 2.4 GHz LCD sändare, vilket gör den till ett utmärkt paket och ger mycket för pengarna.Dess totala längd är omkring 336mm. Med en kompakt 90 graders svingplatte struktur så är servot och de andra delarna enkla att installera. Den lilla 4 i 1 kontrollen har en inbyggd mottagare, elektronisk farthållare, gyro och mixer med hög känslighet och ett starkt motstånd mot störningar.2.4GHz LCD Tx

Sändaren och mottagaren har uppgraderats med 2.4 GHz teknik, vilket gör dem mer pålitliga och låter många modeller användas samtidigt utan att behöva byta kristaller som med MHz systemen.

Sändaren har inte bara 2.4 GHz utan den har också en LCD display. Den är också Walkeras senaste modell och har många andra användbara funktioner inklusive förmågan att justera längden och spänningen på styrspakarna. Den har tre helikopter flyglägen och varje flygläge har olika inställningar och parameter justeringar. Den har också en frekvensspring med 2.4 GHz teknik med automatisk kodparning och ID tilldelning.    


Med Lithium Polymer batterierna så bör du få ungefär 15 eller fler minuters flygtid efter varje laddning, vilket är gott om tid för att finslipa dina färdigheter, men varför inte beställa ett eller två extra batterier och förlänga tiden som du har för att flyga din helikopter. Co-Comanche är ett utmärkt val för nybörjare och för de som funderar på att gå vidare till helikoptrar med större stjärtrotorer eftersom träning med dessa ger dig en bra koordinationsförmåga och en bra spatial förmåga som behövs för att flyga alla helikoptrar, fast utan de komplicerade kontrollerna från singelrotorade och 6-kanals helikoptrar.   


Funktioner

 • CNC-fräst rotorhuvud i metall och koaxiala format med ett toppmodernt utförande.
 • Ny frekvensspring teknik i 2.4 GHz med funktioner för automatisk kodparning och ID tilldelning. Tillåter många radiostyrda helikoptrar att flyga i samma område samtidigt.
 • Den utnyttjar 4 i 1 mottagarkretsen i 2.4 GHz med funktioner för servo utsträcknings justering och en inbyggd gyro med känslighet justeringar.
 • 2 x 180PH motorer med hög prestanda drivna av ett 7.4V 800 mAh Lithium Polymer batteri för 10 – 20 minuters flygtid beroende på flygläge.

Tekniska Detaljer:

 • Stjärtrotor diameter: 410mm
 • Huvudrotor diameter: 410mm
 • Gyro: inbyggd
 • Drivmotor: 2 x 180PH
 • Mottagare: RX-2403D
 • Sändare: WK-2402
 • Vikt: 269 gram (batteri inkluderat)
 • Batteri: 7.4V 800 mAh Lithium Polymer batteri
 • Total längd: 336mm
 • Servo: WK-7.6-3, vikt 8.4 gram, fart 0.12sec/60° (4.8V), vridmoment 1.4kg/cm (4.8V), mått 22.5 x 11.5 x 24mm
 

Krävs fr användning:

 • 8 AA batterier till sändaren

Reservdelar, Uppgraderingar och Tillbehör

We Also Recommend

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

CopterX Black Angel Pro RC Helikopter - KIT Version

CopterX Black Angel Pro RC Helikopter - KIT Version
2 349,00 kr
       

Produktetiketter

Lägg till dina etiketter:
Lägg till etiketter
Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.