BESTÄLLA ONLINE ELLER E-POST [email protected]

Kit Byggsats Raptor RC Truggy Borstlös - FM Radio

SKU A2012S-A

Översikt

Vår nya skala 1:10 Raptor borstlösa rc Truggy byggsats kit. Med en stor borstlös motor och 11,1 V Li-Po batteri är dessa modeller löjligt snabba och är till ett fantastiskt pris! Allt du behöver för att helt bygga klart den är i lådan. Detta är den snabbare bror till vår borstat Raptor Kit - bygg den, kör den och vinna med det!

SNABB LEVERANS ÖVER HELA LANDET

Klicka Här För att Snabbt Kontrollera Frakt Pris

CURRENTLY ON PRE-ORDER. STOCK DUE AROUND FEBRUARY 20TH. PRE-ORDER NOW TO RESERVE YOURS!

ON PRE-ORDER. DUE FEB 20TH

1 998,00 kr

With this product, you earn 1998 loyalty point(s).

Kit Byggsats Raptor RC Truggy Borstlös - FM Radio

Klicka Nedan För Större Bilder

 • New ACME 2.4Ghz Transmitter

Detaljer

Nitrotek var de första att erbjuda dig en komplett "allt i ett" Nitro kit byggsats och dessa har varit en av våra mest populära produkter sedan den dagen vi har infört dem. För att bygga vidare på dessa framgångar lägger vi nu till några elektriska kit byggsatser till vårt sortiment. Modellen här är vår self build Raptor Truggy med borstlös motor.

Dessa kit är perfekta för dem som tycker om att bygga modeller lika mycket som att använda dem! Glöm Lego etc, dessa byggsats kits ger timmar av nöje och när de är färdiga är de faktiskt roliga att använda också! För timmar av nytta och nöje från att först att bygga dem och sedan köra med dem, är dessa kits ett fantastisk värde för pengarna. Om du är ny till el rc bilar så är dessa self build kits ett bra sätt att lära sig om hobby och se hur de fungerar innan du går ut och racar med dem. Vi säljer en del kit byggsats modeller till skolor eftersom de är pedagogiska och är en bra introduktion till mekanik och teknik. Det finns ingen annan produkt på marknaden som ger ett så komplett kit ur låda som den här.

Raptor är Truggy med en hög prestanda och hög hastighet. Med sin unika Truggy däck och låg tyngdpunkt design, kan den köras både On och Off-Road. 4WD-system med främre och bakre differentialer distribuerar jämnt den massiva kraften till hjulen och gör Raptor till en klar vinare. OCH NU... ... Vi är glada att presentera en fullständig i skala 1:10 Raptor borstlös RC Truggy kit byggsats. Med en stor motor och 7,2 V batteri är dessa modeller snabba och jätte roliga att köra och är dessutom till ett fantastiskt pris!

Till skillnad från andra byggsats kits på marknaden som bara omfattar de grundläggande chassi och ingen av elektronik mm, våra kit innehåller allt som behövs för att slutföra dem och även de verktyg du behöver för att bygga dem! motor, ESC, rattradio, fett, olja etc - allt finns där. Byggandet kommer att ta ca 8 - 12 timmar i genomsnitt och rekommenderas för åldrarna 14 +.

Den särskilda motorn i detta kit är mycket snabbare än de motorer som finns i andra modeller. Eftersom den är borstlös, innebär det också att motorn behöver inget underhåll och kan hantera mycket mer. Så för att dra full nytta av detta, har vi ersatt standard 7.2v Ni-Cd batteri som finns i de flesta rc bil kits med en mycket kraftfull 11.1v litium batteri tillsammans med en balanserad litium batteriladdare som behövs för sådana särskilda batterier.

Mer information

Artikelnummer A2012S-A
Manufacturer Acme-Tech
Skala 1:10
Bygg Bil Byggsats
Drive 4WD
För Terräng Off Road
Radioutrustning 2.4 GHz
Typ Truggy
Motor Borstlös
Specifikationer
 • Width: 330MM
 • Height: 140MM
 • Length: 410MM
 • Wheelbase: 270MM
 • Gear ratio: 8.95:1
 • Wheel dia.: 110*55MM
 • Ground clearance: 36MM
 • Radio: 2.4GHz Pistol Type
 • Battery: 11.1V 1800mah Li-Polymer
 • Motor: Brushless 2080kv
 • ESC: 60A Brushless
 • Scale: 1:10
Egenskaper
 • 4WD Axel drivsystem
 • Extremt kraftfull bortslös motor
 • Oljedämpare
 • Kraftfull Li-Po batteri med balanserad laddare
 • Fram och bak avfasning diffirentialer
 • Varvtalsregulator
 • Färdigmålade exklusiva karossen
 • FM 27MHz CE-godkänd radio system med utbytbara kristaller
Krävs för att använda
 • 4x AAA Batteries

Available Downloads For This Item:

Kundrecensioner

hi Recenserad av the inspector
Roliga Faktorn
Pris
Kvalitet
Leveranstid
i've not got it yet but i've hade a go and it is awesome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Skrevs den 2013-09-01)
awesome Recenserad av mike
Roliga Faktorn
Pris
Kvalitet
Leveranstid
this car is farely easy to built and realllllly fast :) (Skrevs den 2012-08-14)
awesome Recenserad av Nigel
Roliga Faktorn
Pris
Kvalitet
Leveranstid
Got this kit for Christmas and after spending an enjoyable eight hours building it I took it out and broke a front wishbone it was so fast so having now replaced it I have been ragging it around earls court one with loads of space and it is awesome so fast . My only negative is the frontwishbones are weak so upgrade to ally ones but apart from that this car is a nitro killer. (Skrevs den 2012-08-01)
cool Recenserad av joe
Roliga Faktorn
Pris
Kvalitet
Leveranstid
it is really fast
(Skrevs den 2012-03-23)

Skriv Din Recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Questions:

Det finns inga frågor ännu.

Ask a question and Give an answer. Help your fellow customer.

Ask Your Question

* Obligatoriska fält

click here