1:10 Skala

Conquistador Nitro Radiostyrd Monstertruck

Leveranstid
Roliga Faktorn
Pris
Kvalitet
45 recension(er)

2 230,00 kr

2 480,00 kr

Artikelnummer: A3003T

Tillgängligt: I lager

En ostoppbar kraft gör det möjligt för den här off road monstertrucken att gå dit andra inte vågar. För den riktiga off road fantasten så kan Conquistador nitro monstertrucken lätt hantera de tuffaste terrängerna. Monster SE version har en massa uppgraderingar förinstallerade. Den kardandrivna 4-hjulsdriften ser till att du inte behöver fastna i leran!

45 kundomdömen

Genomsnittligt betyg
(baserat på 45 recensioner)
Leveranstid
Roliga Faktorn
Pris
Kvalitet

Artiklar 1 till 10 av totalt 45

10 per sida
  1. brilliant

    Av reecetheracer April 18, 2014

    very fun

  2. tip top

    Av side November 25, 2013

    a mon avi elle va bien me plère jai ate de la recevoire et en regardent les vidéo elle a lère trop cool (dar)

  3. satisfait

    Av jojo November 07, 2013

    Un très bon rapport qualité prix, très amusant avec un moteur plutot puissant :D
    Le seul problème le prix des frais de ports pour les pieces detaché...

  4. tres bonne calite

    Av clement November 05, 2013

    de tres bonne calite tres maniable tres joli en noir et voilet tres tres rapide tres amusant cool parfait pour les deboutant

  5. Rc car

    Av nitro mad November 04, 2013

    i order one of these yesterdayy looking forward to it lol

  6. Ik vind hem leuk

    Av Hokus pocus October 25, 2013

    Ik vind hem leuk en cool en super

  7. Wow

    Av Bob September 19, 2013

    An amazing car get it get it get it
    Now now now'!!!!!!!!!!

  8. tres bonne calite

    Av clement August 27, 2013

    de tres bonne calite tres maniable tres joli en noir et voilet tres tres rapide tres amusant cool parfait pour les deboutant

  9. tres bien reagibien a la commande rien a dire juste tres cool

    Av paulo August 01, 2013

    tres bien reagis biena la commande rien a dire juste tres cool

  10. great truck

    Av franki May 13, 2013

    i ordered it yday and it was here this morning at 10 nice and big love running around with it been on it most of the day i would recommard to anyone i hope everyone has as much fun as i do with it

Artiklar 1 till 10 av totalt 45

10 per sida

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig