Nitrotek är en av världens bästa online distributörer av radiostyrda modeller som inkluderar flygplan, tankar, bilar, båtar och helikoptrar, drivna med nitro eller elektriska motorer. 

Vi har exklusiva distributionsavtal med tillverkarna av många av modellerna som vi säljer, och det här betyder att vi kan överlåta dem till dig till kraftig rabatterade priser, vårt mål är att du inte kan hitta en bättre modell någonstans till priserna som är tillgängliga från vår webbsajt.

Våra modeller tillverkas i en modern fabrik med de senaste designerna och teknikerna. Köp med förtroende från en av de mest etablerade säljarna av nitro modeller på hela Internet! Med flera års erfarenhet och tusentals nöjda kunder, så är Nitrotek den säkraste och mest pålitliga källan för radiostyrda bilar och modeller på webben! 

Med vår 6 månad garanti så kan du köpa våra modeller med största förtroende. Våra högkvalitativa modeller är beprövade och har fått utmärkta pressrecensioner och feedback från kunderna. Jämför oss med andra så kommer du se hur bra våra produkter är. 

Vi lagrar reservdelar till alla våra avancerade modeller som är tillgängliga online från vår hemsida så du behöver aldrig fastna med en modell som inte fungerar.

Support:

Om du har en förfrågan eller behöver hjälp så har vi ett online support system som du har tillgång till 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Den här onlinesupporten ger dig tillgång till vår kunskapsdatabas, nerladdningsbara artiklar och manualer, och en mängd andra verktyg som hjälper dig om du fastnar. Om du inte kan hitta ett svar med de här verktygen så kan du  kontakta oss via e-mail eller telefon så kommer vi att besvara din förfrågan inom två arbetsdagar. Ifall du inte fått något svar inom två dagar så bör du kontrollera din skräppost och kontakta oss igen vid behov.