Nitrotek Partihandel Konton

Varför köpa ditt lager från Nitrotek?

Nitrotek är en av de största brittiska grossisterna och tillverkarna av radiostyrda modeller, mikroskotrar, mikrofyrhjulingar och elcyklar.

Vi söker alltid butiker och etablerade online-företag att sälja våra produkter. Så varför skulle någon återförsäljare vill köpa från oss?

1. Vi erbjuder helt enkelt de bästa marginalerna på marknaden till våra handelskunder.

2. Våra detaljhandelspriser är bland de billigaste, om inte det billigaste, priserna tillgängliga. Detta innebär att du kommer att sälja fler modeller samtidigt som större marginaler.

3. Nästa arbetsdagsleverans (för beställningar som mottagits före middagstid. Mycket stora objekt kan ta en extra 1-2dagar).

4. Fullständig reservdelsbackup.

5. Till skillnad från de flesta distributörer tar vi inte ut några extra tilläggsavgifter för kreditkortsbetalningar.

6. Vi erbjuder enkel beställning online.

7. Vi kan dropship direkt till dina kunder.

8. Vi kan tillhandahålla produktflöden på flera språk för uppladdning till din webbplats eller marknad. Du kommer att få tillgång efter att ha gått med: http://www.nitrotek.se/trade-feeds/trade-feeds.html

9. Alla produkter har EAT för notering på marknadsplatser.

Observera att betalning av grossistbeställningar för elektroniska artiklar måste ske via Skrill Digital Wallet eller banköverföring. Du kan öppna ett gratis konto genom att klicka här: https://account.skrill.com/signup?rid=18078838 

Marketplace Partners / Dropshipping

Ebay Logo Amazon Logo

Vi funderar på att samarbeta med ett litet antal marknadsplats återförsäljare, inte bara ebay Storbritannien och Amazon UK. Det finns hundratals marknadsplatser i Europa och våra produkter är inte listade på många av dem. Vi är särskilt intresserade av att arbeta med människor som vill sälja på ebay och Amazon International marknadsplatser och andra alternativa europeiska marknadsplatser.

Hur man öppnar en grossist / dropship konto

Det är enkelt att öppna ett handelsavtal. Fyll bara i ansökningsformuläret nedan med dina uppgifter. Du kommer då att få dina inloggningsuppgifter och kunna göra beställningar direkt. Observera att det inte är meningsfullt för oss att ha många återförsäljare som säljer på samma marknadsplatser. Om du är en ny säljare föreslår vi att titta in på andra marknadsplatser utan konkurrens än att bara vilja lista på till exempel ebay UK. Detta skulle vara ett mycket mer intressant förslag. Om du är en ny säljare och funderar på att sälja på en marknadsplats vi redan har några säljare på då troligen din ansökan inte kommer att gå igenom.

https://www.nitrotek.se/information/trade/marketplace-partners.html

 

Våra varumärken

Nitrotek distribuerar produkter från många olika fabriker alla noga utvalda för sina fantastiska produkter , konkurrenskraftiga priser och god kvalitet .

Radiostyrda bilar

 

Biy leksaker är designad av och exklusivt för Nitrotek Wide . Dessa är nitro och elektriska radiostyrda modellsatser som kunden gör själva . Liksom Meccano men faktiskt kul att leka med när du är klar ! Vad som gör dessa kit olika till något annat på marknaden är att absolut allt som behövs för att bygga dem finns med i lådan , till och med de verktyg , olja och fett . Vi säljer dessa till butiker men även till skolor och högskolor som de är pedagogiska och roliga.
Acme Racing är en av de äldsta radiostyrda bil fabriker i Kina som erbjuder utmärkt värde för pengarna . Utbudet är mycket stort bland modeller från 1/16th skala till 1/5th skala i både el- och nitro versioner . Deras 1/10th och 1/16th modellerna är perfekta för ingångsnivå roligt och med deras nya 1/8th sortiment de framgångsrikt har flyttat in i den mellanliggande / avancerad marknad och samtidigt bibehålla de lägsta priserna.

HSP eller HiSpeed är en snabbt växande fabrik som nu har blivit en marknadsledare. Deras sortiment växer hela tiden och omfattar nu hela sortimentet av elektriska och nitro bilar . HSP modeller är utmärkt kvalitet och de har också en utmärkt design team arbetar med sina realistiska kropps skal . HSP s 1:10 utbud är en av våra bästa säljare.

.
FS Racing är en stor fabrik som tillverkar ett komplett utbud av RTR radiostyrda bilar . De är mest kända för sina etablerade utbud av 1/10th elbilar men är alltid att lägga till nya produkter till deras porfolio . FS- modellerna är utmärkt värde för pengarna med en massa spec för pengarna.
ShengQi eller SQ för korta , tillverkning 1/5th skala bensin radiostyrda buggys och lastbilar . Dessa modeller köras på en blandning av blyfri bensin och 2 -taktsolja som är mycket bekvämt för kunderna att göra modellerna mycket populära . SQ tillverkar sina egna motorer i huset vilket innebär att de kan erbjuda modellerna mycket billigare än andra fabriker som måste köpa motorerna på , många av de från SQ ! Resultatet är att SQ modeller är ungefär halva priset på andra identiskt specad version.

 

Radiostyrda helikoptrar

 

Walkera är en av de största radiostyrda helikopter tillverkarna i världen . De erbjuder ett komplett utbud av hobbykvalitethelikoptrar från nybörjarnivå till expert . Helikoptrarna ser fantastiska och elektroniken är top notch gör helikoptrarna flyga mycket väl . De är alltid ledande när det gäller nya rc helikopter teknik och alltid föra ut nya och spännande modeller.

.

Skyartec specialiserade på enstaka blad hobby klass helikoptrar . Helikoptrarna är mycket väl specad för priset med många aluminium och kol-komponenter som används när andra tillverkare skulle använda plast . De Skyartec helikoptrar är bra för kunder som har haft en leksak 3ch eller 4-kanals helikopter och nu vill ta hobbyn lite längre . Samtliga helikoptrar kommer komplett med utbildningspaket och flygsimulatorer gör dem mycket populära.

Helikopter är överst i slutet av marknaden som specialiserat sig på toppmodeller helikoptrar för avancerade piloter . Helikoptrarna är tillverkade av kolfiber och aluminium som visar upp sina CNC- kompetens nästan som ett konstverk . Många av delarna är kompatibla med Align T - Rex även om CopterX säljer för ungefär halva priset !

 

RadiostyrdaFlygplan och Jets

 

Vårt inträde till mellanliggande nivå plan kommer från Dynam RC . Det finns en hel del flygtillverkarei Kina , men inte många bra. Den Dynam kvalitet är vida överlägsen andra tillverkare och de har byggt upp ett rykte för hög kvalitet billiga plan . Deras Snow Bird och EZ Hawk range tillgodose nybörjare och göra lära sig flyga lätt medan deras omfattning och sport plan är det naturliga steget upp . Dynam tillverka sin egen högkvalitativ radioutrustning som håller kostnaderna nere och samtidigt säkerställa hög kvalitet . Dynam modeller säljs till andra fabriker som åter märke dem och sälja dem för mer men vi ger våra kunder möjlighet att köpa dem från den verkliga sanna tillverkarna till ett lägre pris.
Starmax är marknadsledande inom radiostyrda jetplan . Deras mycket detaljerade och realistiska utseende gör dem mycket populära och deras stora utbud innebär att det finns något för alla . Starmax har nyligen också börjat tillverka storskaliga propellerplan med hjälp av samma kvalitet och detaljer som de använde på sina jetplan.

 

Radiostyrda stridsvagnar

 

Heng Long har det största utbudet av RC tankar och är nu en av de mest välkända varumärken. Deras 1/16th område är särskilt populära eftersom de har byggt i rök generatorer och roliga ljudeffekter . Deras tankar finns i flera utföranden med priser som passar alla budgetar . Nitrotek har det största utbudet av Heng Long tankar.
Helt nya på marknaden är det Tai Gen tankarna . Dessa tankar ser fantastiska och är klar med en speciell realistisk lack . Tankarna är kraftigt uppgraderad med metalldelar som används i och de ser lika bra som en formgjuten modell . Nitrotek är en av de första i världen att lagerföra de Tai Gen tankarna och de har visat sig vara mycket populärt . Vi är säkra på Tai Gen blir marknadsledande i en mycket kort tid.

 

Radiostyrda båtar , leksaker , tillbehör etc

 

Ovanstående lista ger de största märkena som vi arbetar med men vi distribuerar även produkter från många andra mindre fabriker och erbjuder ett komplett utbud av radiostyrda produkter och tillbehör . För vår fullt aktuell lista ta kontakt och vi kommer att skicka dig information.

 

 

Hur man öppnar handelskonto

Fyll i detta formulär för att öppna ditt handelsavtal: https://www.nitrotek.se/information/trade/marketplace-partners.html

To Top