Nitrotek Partihandel konton

Varför köpa dina aktier från Nitrotek ?

Nitrotek är en av de största grossister av radiostyrda modeller . Vi köper direkt från tillverkare i stora volymer för att säkerställa lägsta möjliga pris.

Vi letar alltid efter butiker och etablerade online- företag att sälja våra produkter . Så varför skulle någon återförsäljare vill köpa från oss ?

1 . Vi har helt enkelt de bästa marginalerna på marknaden till våra handelskunder. Bara detta borde räcka för alla återförsäljare att bli återförsäljare.

2 . Vår detaljhandelspriserna är bland de billigaste , om inte den billigaste , priser tillgängliga . Detta innebär att du kommer att sälja fler modeller samtidigt göra större marginaler!

3 . Låg kostnad leverans.

4 . Full delar backup.

5 . Skillnad från de flesta distributörer vi inte ut några extra avgifter för betalning med kreditkort.

Partenaires Marketplace / Dropshipping

Ebay Logo Amazon Logo

Vi är ute efter att samar beta med ett litet antal marknads plats åter försäljare. Vi kan länka till de flesta huvudsakliga marknads platser, inte bara eBay och Amazon. Vi kommer att länka vårt system direkt till din Marketplace säljar butik så alla produkter visas automatiskt och alla beställningar importeras automatiskt. När du får en beställning kommer vi att leverera direkt till din kund. Detta kommer att spara en hel del arbete för partners som inte behöver oroa sig för att lista alla produkter, inte behöver slösa tid på nytt keying beställningar och inte behöver oroa sig för att hålla lager nivåer aktuella. Vi är bara ute efter att arbeta med ett litet antal åter försäljare på varje marknad i varje land.

OM DU ÄR INTRESSE RAD VÄNLIGEN KLICKA HÄR OCH FYLL I FORMULÄRET.

Våra varumärken

Nitrotek distribuerar produkter från många olika fabriker alla noga utvalda för sina fantastiska produkter , konkurrenskraftiga priser och god kvalitet .

Radiostyrda bilar

 

Biy leksaker är designad av och exklusivt för Nitrotek Wide . Dessa är nitro och elektriska radiostyrda modellsatser som kunden gör själva . Liksom Meccano men faktiskt kul att leka med när du är klar ! Vad som gör dessa kit olika till något annat på marknaden är att absolut allt som behövs för att bygga dem finns med i lådan , till och med de verktyg , olja och fett . Vi säljer dessa till butiker men även till skolor och högskolor som de är pedagogiska och roliga.
Acme Racing är en av de äldsta radiostyrda bil fabriker i Kina som erbjuder utmärkt värde för pengarna . Utbudet är mycket stort bland modeller från 1/16th skala till 1/5th skala i både el- och nitro versioner . Deras 1/10th och 1/16th modellerna är perfekta för ingångsnivå roligt och med deras nya 1/8th sortiment de framgångsrikt har flyttat in i den mellanliggande / avancerad marknad och samtidigt bibehålla de lägsta priserna.

HSP eller HiSpeed är en snabbt växande fabrik som nu har blivit en marknadsledare. Deras sortiment växer hela tiden och omfattar nu hela sortimentet av elektriska och nitro bilar . HSP modeller är utmärkt kvalitet och de har också en utmärkt design team arbetar med sina realistiska kropps skal . HSP s 1:10 utbud är en av våra bästa säljare.

.
FS Racing är en stor fabrik som tillverkar ett komplett utbud av RTR radiostyrda bilar . De är mest kända för sina etablerade utbud av 1/10th elbilar men är alltid att lägga till nya produkter till deras porfolio . FS- modellerna är utmärkt värde för pengarna med en massa spec för pengarna.
ShengQi eller SQ för korta , tillverkning 1/5th skala bensin radiostyrda buggys och lastbilar . Dessa modeller köras på en blandning av blyfri bensin och 2 -taktsolja som är mycket bekvämt för kunderna att göra modellerna mycket populära . SQ tillverkar sina egna motorer i huset vilket innebär att de kan erbjuda modellerna mycket billigare än andra fabriker som måste köpa motorerna på , många av de från SQ ! Resultatet är att SQ modeller är ungefär halva priset på andra identiskt specad version.

 

Radiostyrda helikoptrar

 

Walkera är en av de största radiostyrda helikopter tillverkarna i världen . De erbjuder ett komplett utbud av hobbykvalitethelikoptrar från nybörjarnivå till expert . Helikoptrarna ser fantastiska och elektroniken är top notch gör helikoptrarna flyga mycket väl . De är alltid ledande när det gäller nya rc helikopter teknik och alltid föra ut nya och spännande modeller.

.

Skyartec specialiserade på enstaka blad hobby klass helikoptrar . Helikoptrarna är mycket väl specad för priset med många aluminium och kol-komponenter som används när andra tillverkare skulle använda plast . De Skyartec helikoptrar är bra för kunder som har haft en leksak 3ch eller 4-kanals helikopter och nu vill ta hobbyn lite längre . Samtliga helikoptrar kommer komplett med utbildningspaket och flygsimulatorer gör dem mycket populära.

Helikopter är överst i slutet av marknaden som specialiserat sig på toppmodeller helikoptrar för avancerade piloter . Helikoptrarna är tillverkade av kolfiber och aluminium som visar upp sina CNC- kompetens nästan som ett konstverk . Många av delarna är kompatibla med Align T - Rex även om CopterX säljer för ungefär halva priset !

 

RadiostyrdaFlygplan och Jets

 

Vårt inträde till mellanliggande nivå plan kommer från Dynam RC . Det finns en hel del flygtillverkarei Kina , men inte många bra. Den Dynam kvalitet är vida överlägsen andra tillverkare och de har byggt upp ett rykte för hög kvalitet billiga plan . Deras Snow Bird och EZ Hawk range tillgodose nybörjare och göra lära sig flyga lätt medan deras omfattning och sport plan är det naturliga steget upp . Dynam tillverka sin egen högkvalitativ radioutrustning som håller kostnaderna nere och samtidigt säkerställa hög kvalitet . Dynam modeller säljs till andra fabriker som åter märke dem och sälja dem för mer men vi ger våra kunder möjlighet att köpa dem från den verkliga sanna tillverkarna till ett lägre pris.
Starmax är marknadsledande inom radiostyrda jetplan . Deras mycket detaljerade och realistiska utseende gör dem mycket populära och deras stora utbud innebär att det finns något för alla . Starmax har nyligen också börjat tillverka storskaliga propellerplan med hjälp av samma kvalitet och detaljer som de använde på sina jetplan.

 

Radiostyrda stridsvagnar

 

Heng Long har det största utbudet av RC tankar och är nu en av de mest välkända varumärken. Deras 1/16th område är särskilt populära eftersom de har byggt i rök generatorer och roliga ljudeffekter . Deras tankar finns i flera utföranden med priser som passar alla budgetar . Nitrotek har det största utbudet av Heng Long tankar.
Helt nya på marknaden är det Tai Gen tankarna . Dessa tankar ser fantastiska och är klar med en speciell realistisk lack . Tankarna är kraftigt uppgraderad med metalldelar som används i och de ser lika bra som en formgjuten modell . Nitrotek är en av de första i världen att lagerföra de Tai Gen tankarna och de har visat sig vara mycket populärt . Vi är säkra på Tai Gen blir marknadsledande i en mycket kort tid.

 

Radiostyrda båtar , leksaker , tillbehör etc

 

Ovanstående lista ger de största märkena som vi arbetar med men vi distribuerar även produkter från många andra mindre fabriker och erbjuder ett komplett utbud av radiostyrda produkter och tillbehör . För vår fullt aktuell lista ta kontakt och vi kommer att skicka dig information.

 

 

Så här öppnar Trade konto

Att öppna en handel konto är enkelt . Helt enkelt e-post ( [email protected] ) ; eller ring (0406 060 689) med ditt företags namn , adress och uppgifter till oss så skickar vi dig ett handelspaket. När du har fått handeln pack tecken och returnera handelsavtalet för oss och det är det . Du får sedan ditt kontonummer och kunna göra beställningar på en gång.