Affiliateprogram Nitrotek

 

Anslut banderoll

Klicka för att gå med i affiliate program idag och tjäna 10% Nitrotek värdet på varje försäljning!

Lite om oss ..

Vi är nummer ett plats för de senaste radiostyrda modeller till rabatterade priser. Vi har ett brett sortiment av radiostyrda bilar, helikoptrar, stridsvagnar och flygplan för alla åldrar och nivåer av erfarenhet. Dessa är de modeller som är lämpliga efterfrågan rc för produkter med en hög omvandlingsfrekvens. Många av objekten är unika för oss och kan inte köpas i butikskedjor och på gatan. Våra priser är bland de billigaste på nätet. Genom att öppna ett affiliate konto med Nitrotek du kommer att kunna tjäna en provision på försäljningen. .

Vår service

Teamet består av ryttare och entusiaster Nitrotek kontrollerad radio modell. Våra stödpersonal har använt radiostyrda modeller sedan de var barn och regelbundet delta i evenemang och nationella tävlingar. Vi kan erbjuda kunderna de bästa tips för att välja en modell av service på hur att använda och underhålla sina modeller. Vi har också vår egen serviceverkstad gör att vi kan erbjuda kundservice .

Information från kommissionen

När en order läggs av en kund som avses till graden av provision affiliate / över genomsnittet 10% av det totala värdet av försäljningen länken tillämpas på ditt konto. Betalning sker till dig varje månad genom Paypal, tills ditt saldo är mer än 547 SEK. Om ditt saldo är mindre än 547 SEK kommer att skjutas upp till nästa månad tills den når 547 SEK. Längden på kakan för programmet är 30 dagar. Med radiostyrda modeller säljer vi många nybörjare hänger deras modell samtidigt lära sig att använda. Vår återkommande kunder är mycket stor att vi även säljer alla reservdelar som kunderna bör sätta sina modeller. Detta kommer att ge dig större intjäningspotential för mätning av upprepning !

affiliate banner 2
Klicka för att gå med i affiliate program idag Nitrotek

Verktyg som hjälper dig att marknadsföra Nitrotek

När du har ansökt och blivit godkänd på programmet, kommer du att kunna komma åt sektionen länkar. Du kommer att hitta: - Nitrotek Logos - Banner skapande i olika storlekar - Länkar / Länkar till reklamsidor - kupong (om sådan finns) - Ett nätaggregat (finns i xml eller csv ..), som innehåller alla de produkter över tiden . Du kan använda kraften i listan för varje produkt på din webbplats, inklusive bilder, en fullständig beskrivning och prissättning detaljer. Varje produkt länkar direkt till den sida på Nitrotek webbplats. Om du behöver hjälp med detta, eller har skräddarsydda krav vänligen kontakta oss!

Program regler

Nyckelord policy

Nitrotek tillåter inte att medlemsförbunden att bjuda på varumärkestermer eller anslutna licensierad för användning i en visad adress i någon PPC annonsering. Detta inkluderar felstavningar varumärke. Alla närstående företag fann att tas bort från programmet.

Detta inkluderar (men är inte begränsat till) följande villkor:. Nitrotek.com Nitrotek. se Nitrotek

Vänligen lägga till dessa sökord / fraser i din lista över negativa sökord för att förhindra att dina annonser i misstag.

E Regler:

Du är inte tillåtet att skicka obeställd ("spam") e-post inom affiliate program.

Följande koder:

Nitrotek ibland skapa speciella kupong koder för affiliates att främja. Detaljer kommer att skickas till våra medlemsförbund och spelade även in marknadsföringsområdet.

Om du har en rabattkod på nätet som du inte skulle ha något missvisande kopia verkar det finns koder där de inte finns.  Vi är glada för dig att inkludera specialerbjudanden, men ordalydelsen i kopieringsknappen och du ge direkta kunder till webbplatsen ska vara tydlig.

Klicka för att gå med i affiliate program idag och tjäna 10% Nitrotek värdet på varje försäljning!

Befintliga affiliates kan klicka här för att få tillgång till sitt konto

================================================== ======= 
Om du har några frågor alls om det här programmet så kontakta oss

================================================== =======

 

To Top