Returer

Om du av någon anledning behöver gå tillbaka till ett objekt läs först de nedan viktig information:

Konsumentskydds (distansförsäljning) Regulations 2000 ger dig en ångerrätt på 7 arbetsdagar från leverans av varan. Om du har skrivit att avboka inom denna tid, kan du använda vår RMA-system (som beskrivs längst ned på denna sida) för att returnera en vara enligt förordningarna. För ytterligare information se vår huvudsakliga villkoren på http://www.nitrotek.se/information/terms.html - gå till rubriken " 7 dagars pengarna tillbaka-garanti . "

Om du funderar på att returnera en vara för att du tror att det är fel, läs våra huvudsakliga villkoren på http://www.nitrotek.se/information/terms.html  - gå till rubriken " 6 månaders garanti "och" Åter Varor ". Läs även följande

En  hel del av de produkter vi säljer är riktiga hobby modeller och det är normalt för nybörjare att ibland kämpa vid användning för första gången och därför tror att det kan finnas ett problem med produkten. Med lite hjälp och råd en hel del nybörjare som trodde att de kan ha ett problem som faktiskt tycker att de bara gör ett enkelt misstag och att deras modell är i perfekt skick.

Om du återvänder på grund av ett tekniskt problem vänligen se till att du först har läst igenom vår kunskapsdatabas  , och om det inte hjälper att du har tagit upp en biljett för råd via  supportcenter  för att se till att det inte finns en enkel lösning på ditt problem . Du måste få ett returnummer genom att följa instruktionerna längst ner på denna sida innan du återvänder något till oss annars returen kommer automatiskt att avvisas.

Om du efter att du kontaktar oss måste du ändå gå ditt objekt följer relevant information nedan.

1 FÖR KUNDER SOM skapat ett konto VID BESTÄLLNING -. Helt enkelt logga in på ditt konto och klicka sedan på "produktreturer" på menyn till vänster. Du kommer då att kunna välja den produkt som du vill gå tillbaka och få returnummer.

2 FÖR KUNDER UTAN ETT KONTO -. God KLICKA HÄR och följ instruktionerna för att obtian din returnummer.